Pikkiksen sporttileirille kesäkuussa!

Pikku Huopalahden nuorisotalo järjestää ikimuistoisen ja liikuttavan sporttileirin Bengtsårin leirisaarella Hangossa!

Kesäkuun 2017 alussa järjestettävällä leirillä harrastellaan tuttuja liikuntalajeja, mm. jalkapalloa, frisbeegolfia, melomista ja vaikkapa uintia saunomisen yhteydessä! Mukana myös seikkailurataa, airsoftausta, yösuunnistusta ja vaikkapa geokätkentää! Leirillä myös perinteistä ohjelmaa, mm. iltanuotiot lettukesteineen, toimintarannan vesileikit ja kivoja ylläreitä! Yöpyminen tapahtuu perinteisesti teltoissa. Mukaan mahtuu 24 innokasta nuorta. Liikuntaharrasteisiin voivat osallistua kaikki taitotasosta riippumatta! Lisätietoja Pikku Huopalahden nuorisotalo, p. 09 310 80366.

Ilmoittautumaan pääset Harrastushaussa: http://nk.hel.fi/harrastushaku/view/6184

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *