Kesä kuulumiset

Kesälomat alkaa olemaan pidetty ja ohjaajat palailevat taas taloille. Mitä sitten tapahtui kesällä?

Kesäkuu aloitettiin Nutafudiksen merkeissä ja osa ohjaajista oli Lasten liikennekaupungissa pitämässä nuorten kanssa kahviota. Vaikka kesä ollutkin sateinen, oli silti paikalla fudiskentällä nuoria ja kesätyöläiset saivat hyvää kokemusta nuorten ohjaamisesta. Kahviossakin oli aikamoinen vilske ainakun sää ei ollut kovin sateinen ja hyviä asiakaspalvelu kokemuksia saatiin.

Heinäkuussa osa ohjaajista lähtikin lomille, mutta Munkan nutalla jatkui toiminta kesäkahvilan merkeissä. Apuna tietysti muutamia kesätyöntekijä nuoria. Joka viikolle oli erilaista teemaa ja suureksi hitiksi nousikin vohvelit kera hillon ja kermavaahdon, NAM!

Kiitos kaikille kesätyöntekijöille ja muutenkin kaikille joiden kanssa saatiin tänä kesänä tehdä yhdessä töitä. Oli huippu hauskaa!

Nyt onki hyvä palailla taloille ja alkaa käynnistelemään syksyn toimintoja. Suunnitelmia on paljon mutta aina mahtuu lisää uusia juttuja. Kuvia kesältä ja ajankohtaista tietoa saa parhaiten Munkkiniemen nuorisotalon instagram sivuilta Munkannuta. Mukavaa loppu kesää kaikille ja nähdään kohta taas talolla!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *