Hyvää alkanutta vuotta 2018!

Munkkiniemen nuorisotalo on taas avoinna uuden vuoden jälkeen. Perus talotoiminta siis pyörii taas normaalisti ja sivustolle päivitetty tulevat lauantai aukiolo ajat. Muistathan että meidän Instagramissa Munkannuta tuoreimmat uutiset. Meitä voi myös seurata Snapchatissa MunkkaNT!

Tulevia tapahtumia on mm. Hiihtoloma viikolla laskettelureissu Tahkolle, lähtö torstaina 22.2. ja paluu lauantaina 24.2. Reissun hinta on 50e joka sisältää matkat, majoituksen ja ruuan. Lisäkustannukset hissiliput ja välinevuokra jos omia ei löydy. Lisätietoa ja ilmoittautumiset jenni.hurskainen@hel.fi tai 0401831350 Reissu tarkoitettu 12-18 vuotiaille, matka järjestetään yhteistyössä Pikku-Huopalahden ja Jakomäen nuorisotalojen kanssa. Tervetuloa mukaan!

Suunnitteilla on myös bändi-ilta jossa nuoret voivat esiintyä oman bändinsä kanssa. Ilta tarkoitus pitää lauantaina 5.5. mutta tästä lisätietoa myöhemmin. Jos sinulla on bändi ja haluaisitte päästä tapahtumaan esiintymään tai olla mukana suunnittelemassa ja järjestämässä sitä lisätietoa saa nuorisotalolta!

Onko toiveita tulevalle vuodelle? Kerro niistä meillä! Haluamme, että toimintamme on kaikille kiinnostavaa ja toteutamme mielellämme toiveita. Ole yhteydessä mailin, instain tai snapin kautta tai tule kertomaan meille ohjaajille talolle.

Nähdään talolla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *